2016. október 29., szombat

Tedd rendbe az otthonodat az Ünnepekre! Stressz nélkül....

 

       Hippi hurrá...Jön a Karácsony! Ki örül még neki? Még csak október van, de már érződik a karácsonyi hangulat..Az üzletekben megjelentek a téli dekorációk, a nagy leárazások...Mi is kezdünk gondolkodni, hogy milyen ajándékokat veszünk, mit főzünk, sütünk majd az ünnepekre, kik jönnek hozzánk, és ezzel együtt az is eszünkbe jut, hogy a házat rendbe kell szedni, a tavaszi nagytakarítás óta eltelt már egy kis idő, szóval mindenre ráfér egy nagy takarítás, lomtalanítással együtt. Nem csak a vendégek miatt, de így sokkal tisztább, átláthatóbb lesz az otthonunk a téli hónapokban is, amikor annyit nem járunk ki, ezért nagyon fontos, hogy otthon jól érezzük magunkat.
     Mint mindig a legjobb szer a stressz ellen, ha szervezettek vagyunk és időben neki fogunk a dolgoknak, hogy a végén már csak lazíthassunk, és mi is élvezhessük a Karácsonyt a családdal együtt.
      Én magamnak csináltam egy takarítási tervet novemberre,
hogy már december elején túl legyek a nagy dolgokon. Minden hétre beosztottam pár dolgot, de nem túl sokat, mikor éppen időm lesz, akkor megcsinálom őket, a lényeg, hogy hétvégére legyenek kipipálva. Itt egy novemberi tervező, hogy te is megtervezhesd a hónapot...


     Töltsél le hozzá egy ellenőrzőlistát, amin ki tudod pipálni azt amivel készen vagy, minél több pipa lesz, annál jobban fogod érezni magad..:)

Kattints a képre a letöltéshez