2016. november 12., szombat

Karácsonyi teendők megtervezése

   


      Mostmár benne vagyunk nagyon az ünnepi készülődésben. Az üzletekben megjelentek a karácsonyi dekorációk, ajándékötletek stb. Kaptunk már egy kis havat is, szóval minden azt sugallja, hogy érkezik lassan a legszebb időszak az évben, amit mindenki nagyon vár. És kinek van a legtöbb dolga ilyenkor? Na kinek? :) Hát a háziaasszonyoknak. Idővel neki kell kezdeni a tervezésnek, és a megvalósításnak, hogy mindennel meglegyünk a végére, hogy az ünnepi hetet mi is nyugalomban tölthessük a családunkkal együtt. Sok kis teendő össze tud gyűlni, és ahhoz, hogy semmiről ne feledkezzünk el, és koncentrálni tudjunk ezekre a feladatokra már novemberben, elsősorban össze kell írnunk őket egy lapra, amit aztán kifüggesztünk valahová, hogy mindig szem előtt legyenek ezek a feladatok.
    Én készítettem egy TO DO listát a karácsonyi előkészületekhez, amit ti is letölthettek most.


     Mielőtt bármibe is belekezdesz, a legjobb, ha elsősorban készítesz magadnak egy karácsonyi költségkeretet, hogy biztosan csak addig nyújtózkodjál, amíg a takaród ér.  Kattints a képre, hogy tovább olvass erről, és letölthesd hozzá a nyomtatványt is.


     Biztosan te is már szemezel a karácsonyi ajándékokkal, és az is biztos, hogy nagy fejtörést is okoz. Ülj le egy szabad percedben, fogd ezt a listát, és gondold ki, kinek mit szánsz, és mennyit tudsz rá szánni. Ha előre tervezel, időt és pénzt spórolsz magadnak. Kattins a képre, hogy letöltsd a nyomtatványt.

     A takarítás az, aminek neki kell időben fogni, mert sok dolog van, mellette még a többi készület is, szóval ne hanyagold el. Itt egy novemberi tervező, hogy mindent felírhass.