2016. november 2., szerda

Letölthető ajándéklista az Ünnepekhez

                                   
       

          Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem írtó nehéz feladat ajándékot venni a családnak, és ebből kifolyólag nem okoz túl nagy örömet. Rengeteg időt elvesz a kigondolása, mert egyrészt szerintem mindenük megvan, másrészt meg nagyon válogatósak.
           Én az egyszerű ajándékok híve vagyok, és tudok örülni egy tusfürdőnek, egy krémnek is, apróságoknak. Szerettem mikor régen mindenki ilyen kis kozmetikai szetteket kapott ünnepi dobozban, egy pár zoknit (az elengedhetetlen zokni! :D ), egy kötés banánt, narancsot. Ó, milyen szép emlékeket idéznek bennem. Ma már nagy az elvárás, én úgy érzem, pedig olyan kár.
          Én szívesebben veszek több apró kis dolgot, mint egy nagy valamit. Így a fa alatt is több ajándék van, és olyan jó érzés rájuk nézni. Meg több időbe telik kicsomagolni! :D
          Itt letölthetsz a képre kattintva egy ajándék listát, kigondolhatod kinek mit szánsz, így biztosan nem az utolsó pillanatban fogsz fejetvesztve rohangálni ajándékért. Maradjunk szervezzettek!

Kattints a képre a letöltéshez

          Lentebb pár jópofa ötletet kimentettem nektek a Pinterestről. Nekem az tetszik legjobban a képeket nézegetve, hogy egyszerű kis ajándékot is lehet úgy "tálalni", hogy különlegesnek tűnjenek.Forrás

Forrás

Forrás

Forrás

Forrás

Forrás