2017. február 4., szombat

Lomtalanítás-rendszerezés/ 30 napos kihívás!

    

     Eltelt lassan a tél, reméljük már nem nagyon tér vissza ebben a szezonban...:) Egyre többet járunk ki, minden kezd fellélegezni, a nap besüt a lakásba..Itt az ideje ledobni magunkról a terhet, szó szerint és átvitt értelemben is..megszabadulni a vastag, nehéz ruháktól, esetleg a felszedett kilóktól, megnyitani a lelkünket a tavasznak, az újnak, a csodáknak....és megnyitani lakásunkat is a napsugaraknak. Nyissuk ki a szekrényeket, selejtezzünk, rendszerezzünk, hadd járjon át mindent a levegő...Ha felszabadítjuk a lakásunkat a sok lim-lomtól, a túl sok tárgytól, a lelkünket is felszabadítjuk.
    Legyen az idei mottónk: "A kevesebb több"..
   
30 napos kihívást indítok, ami a lomtalanítás, rendszerezés jegyében fog eltelni...Még pont a február alkalmas arra, hogy ilyesmikkel foglalkozunk, utána már mindenkinek több dolga lesz, ebben biztos vagyok...

    Hogy igazi kihívás legyen, a végén nyeremény húzásra is sor kerül, hiszen megérdemeljük ekkora munka után./ Európában bárhová elküldöm a csomagot, úgyhogy részt vehetsz, bárhol is élsz.../


Hogyan tudsz csatlakozni?


  1. A kihívás hírleveleken keresztül fog zajlani, e-mailben küldöm el mindennap a következő napi feladatokat, tanácsokkal együtt. Az egész lomtalanítási útmutatót a 30 nap letelte után felteszem a blogra, úgyhogy ha éppen most nem tudod megcsinálni, később is nekikezdhetsz. 
  2. A bejegyzés végén iratkozz fel a hírlevélre, hogy megkaphasd az útmutatót.
  3. Ha közben bármi kérdésed van, vagy csak egy kis bíztatásra vágysz, megnézd a többi anyuka hogy halad, lépj be a zárt csoportunkba: Szervezett anyukák. Többségben az erő! :)
  4. Hogyan vehetsz részt a nyereményjátékon? Lépj be a Szervezett anyukák csoportba, mutatkozz be pár szóban, és a 30 nap alatt legalább 3 előtte-utána képet kell megosztanod velünk egy-egy szekrény/szoba/fiók/bármi rendszerezéséről.
  5. Mit nyerhetsz? Egy általam összeválogatott hasznos kis segítőket rendszerezésben/takarításban. Jól hangzik? 

Akkor kezdjünk neki! Ne felejts el feliratkozni...