2017. október 23., hétfő

Hamarosan indul a Karácsonyi kihívás! (2017)


     Ha te is imádod a karácsonyt, és szeretsz mindent időben megtervezni, megszervezni, hogy később ne kelljen stresszelned, és élvezhesd a Karácsonyt a családdal, akkor itt a helyed! Tarts velünk!

Hogyan fog lezajlani?

Novemberben kezdünk, pontosan 8 hetünk lesz Karácsonyig...bőven lesz idő mindenre...:)
A kihívásban nem lesz benne nagytakarítás, egy kis rendszerezés a végén viszont igen..
Hetente fogom a blogon bejegyzés formájában fölrakni az arra a hétre szánt feladatokat. Mindig hétfőn...így lesz 7 napod rá, hogy fölzárkózz te is.
Ha szeretnél más anyukáktól ihletet nyerni, vagy akár motivációt, akkor csatlakozhatsz a zárt csoportunkhoz: Szervezett anyukák..

Lesz nyereményjáték is! :D

Ki vesz részt a végén a sorsoláson?

Aki minden hét max. vasárnapjáig fotóval bizonyítja, hogy "elvégezte" a feladatokat ..:) Mivel tudom, hogy nem minden fehér és fekete, a 8 hétből elég ha 6 hét feladatait bebizonyítod. A lényeg, hogy mindig az adott hét vasárnapjáig küldd el, hiszen ez a lényege az egésznek. Szervezettnek lenni, és legyőzni a halogatást...:D
A fotókat feltöltheted a csoportban is, vagy ha nem akarod egész világ elé tárni, elküldheted e-mailben: rendezettotthon@gmail.com. A blog Facebook oldalára azért nem akarom, mert szerintem senkinek nem esne jól, ha mindenki (család véletlenül) látná, hogy pl. kinek mit szán karácsonyi ajándéknak.

Benne vagy?
Nagyon jóóóó lesz!!!

Kukkants be közbe, hogy le ne maradj semmiről! A napokban még megosztok részleteket!