TERMÉKEIM

      A blogom az én kis világom, a hobbim, a kikapcsolódásom...imádok tervezni, szervezni, írogatni, és mióta a blogomat írom, több tervezőt, listát is szerkesztettem már, amelyeket megosztottam az olvasóimmal. Nem titok, hogy minden vágyam, hogy itthonról dolgozhassak, és a weboldalamat professzionális szintre emeljem.
     Ezért készítettem minden tervező/lista rajongónak különböző klassz termékeket, amelyek megvásárolhatóak jelképes összegért ezen az oldalon.
    Ha tetszenek a termékeim, nagyon megköszönöm, ha ilyen módon te is támogatod a munkámat...

Hogyan tudod megvásárolni?

Egyelőre limitált a lehetőségem a fizetési módozatokban, legegyszerűbben Paypal-en keresztül tudod megvásárolni. Egyszerűen a Paypal kontodról átküldeni az összeget a rendezettotthon@gmail.com címre. (ugyanúgy ahogy azt egy ismerősödnek küldenéd) Az utalásnál tüntesd fel kérlek, hogy melyik terméket szeretnéd megvásárolni és az e-mail címedet, amire elküldhetem a letöltéshez szükséges linket vagy dokumentumot. Mivel különböző országokból is vannak az olvasóim közül, ezért egységesen euróban vannak megadva az árak, mert így a legegyszerűbb.
Ha kérdésed van, nyugodtan írjál erre az e-mail címre: rendezettotthon@gmail.com

Hogyan tudod letölteni a terméket?

Amint megérkezett a pénz a számlámra, küldöm neked csatolva a dokumentumot a megadott e-mail címre. A fájlt PDF formátumban fogod megkapni, ehhez szükséges, hogy legyen Adobe Reader programod. Kérlek vedd figyelembe, hogy a tranzakció beletelhet pár órába. Köszönöm a türelmedet. Már nincs más hátra, mint kinyomtatni, és foghatsz is neki a tervezésnek! Jó időtöltést kívánok!Szerzői jogvédelem:
Minden egyes általam készített termék, dokumentum, fájl szerzői jogvédelem alatt áll. Megvásárlásuk csak személyes felhasználásra jogosít, lemásolásuk, viszonteladásuk szigorúan tilos.   ©www.rendezettotthon.hu  Köszönöm, hogy értékeled a munkámat!TERVEZŐK


UTAZÁSTERVEZŐ CSOMAG

Termék tulajdonságai:
9 oldalas utazástervező, színes bohókás képekkel, és persze minden szükséges információval, hogy tökéletesen megtervezhesd a családi nyaralásotokat.
Új! Most online kitölthetőst is választhatsz, ha te is haladsz a korral, ha pedig netán a papírt részesíted előnyben, mint én, akkor hagyományos formátumban is a rendelkezésedre áll. Mindkét fájlt elküldöm neked.
Tartalma:
1. Főcím oldal
2. Információk az utazással kapcsolatban: úticél, időpont, közlekedési eszközök stb.
3. Szállások és ajánlott éttermek a közelben
4. Látnivalók listája (2 oldal)
5. Heti terv a nyaralásra
6. Pakolós lista 1.
7. Pakolós lista 2.
8. Utazás napja, ellenőrzőlista
Ára: 2 euro/ csomag

Kérlek vedd figyelembe, hogy ez egy digitális termék, amelyet letölthetsz. Nem kerül postázásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése