2019. december 8., vasárnap

Karácsonyi kihívás 6.hét

       


       Közeledünk lassan a kihívás végéhez, és szándékaim szerint - amiért létrehoztam ezt a kihívást- egyre jobban lenyugszunk mi is, hiszen a legjavát már a hátunk mögött tudjuk. Itt az idő, hogy megnyissuk a lelkünket az igazi karácsony szellemének, és erre most érkezett el az idő. Ha te is végigcsináltad velünk a kihívást, akkor már túl vagy a sok gondolkodáson és tervezésen, talán már a takarításon is, azokon a dolgokon amelyekbe a legtöbb energiánkat fektetjük. Olyan dolgok, amiket így is úgy is le kell tudnunk, nekünk, háziasszonyoknak, csak a hogyan a nem mindegy. Idegesen, szétcsúszva, kapkodva csináljuk meg, vagy úgy, hogy örömünket leljük benne?!


      Itt az idő, hogy örüljünk a hónak, örüljünk a fényeknek a lakásban, örüljünk a meghittségnek ami körüllengi a Karácsonyt, örüljünk a gyerekeink boldogságának, hiszen a Mikulás is eljárt már....Örüljünk, hogy együtt lehetünk, örüljünk mindannak, amit mi asszonyok megteszünk a családunkért, a tiszta lakásunkért, a harmóniáért, azért, hogy egyben tartjuk a dolgokat, még akkor is ha nehéz....Szóljon ez az Adventi időszak arról, amiről szólnia kellene, a családunkról, a szeretetről, a kedvességről, figyeljünk egymásra, a gyerekeinkre, a társunkra, az emberekre...Hallgassunk karácsonyi dalokat, énekeljünk, játszunk, nevessünk...olyan gyorsan elillan ez az időszak, hogy észre se vesszük, és már a tavaszi nagytakarításon fogunk gondolkodni....:)
     Pontosan ezért, jobb lenne ha ezen a héten már minden jövés-menést letudnánk, bár nem sok maradt hátra, de azt csináljuk meg,  hogy aztán a következő hétre már testben lélekben csak a karácsonyra koncentráljunk.
 
Feladatok:

1. Képeslapok, csomagok kiküldése
2. Ajándékok becsomagolása (várom a fotókat)
3. Sütemények sütése/ Aprósütik, lefagyasztani valók, stb. (várom a fotókat)


4. Bevásárlás: édességek, italok, nem romlandó ételek az Ünnepekre.
5. Vendégek fogadását megtervezni (ha lesznek).

   Nagyon szép Adventi időszakot kívánok mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése