2018. január 19., péntek

Már te is a következő nyaraláson gondolkodsz?

     Már te is vágysz a tengerre, napsütésre, nem igaz? Alig jött el az új év, máris vágyik a szívünk a következő nyaralásra.. Belőlem az éves képválogatás hozta ki a nosztalgiázást, és amikor a nyaraláson ellőtt képeket nézegetem, megfogalmazhatatlan érzés tölti el a szívemet....ezek az érzések örökre elkísérnek, megnézhetek egy 5-10 évvel ezelőtti nyaralásról készült fotót, és pontosan tudom, hogy akkor abban a pillanatban mit éreztem...
     Szóval én már nagyon agyalok az idei nyaralásunkon, és hogy miért jó mielőbb elkezdeni a tervezést? Azért, mert minél kevesebb pénzed van rá, annál részletesebben, megfontoltabban kell megtervezd az egész utazásodat.. Akinek pénze van, az megengedheti magának, hogy a nyaralás előtt egy két héttel dönt, hogy hová akar menni, és legfeljebb lefoglal egy all inclusive hotelt, és ezzel együtt nem fáj feje. De ha előtte össze kell hasonlítanod száz féle szálláshelyet, ár-értek arányt vizsgálgatva, na meg az egész utazást, autókázást megtervezd, nem beszélve a napi 2-3 étkezésről, hogy jó is legyen, megfizethető is legyen, milyen nevezetességeket tudtok megnézni, mennyibe kerül a parkoló és így tovább, így tovább...akkor biza időben neki kell veselkedj a dolognak.
    A másik ok amiért érdemes elkezdened már most a tervezést, az nem más, minthogy már most el kezdhetsz spórolni rá tudatosan...ha tudod hová mentek, mennyibe kerülne, fel tudsz állítani magadnak egy reális spórolási tervet.... ha ügyesen zsonglőrködsz még az is lehet, hogy egy még jobb szálláshelyet le tudsz foglalni...
     Hogy kedvet csináljak neked is, itt egy pár kép a tavalyi nyaralásunkról:







      Egy anyának nem elég ha csak beül az autóba, és elindul a kiválasztott úticél felé. Nem ám, sőt legtöbbször egy anya még a nyaralás alatt se tudja teljesen elengedni magát. ...Mint minden mást a háztartásában, a nyaralást is meg kell terveznie A-tól Z-ig, hogy minden olajozottan működjön. Dehát mit mesélek én neked, te is pontosan tudod, a munka nagy része mindenhol rád marad....:)
     Ha szeretnél minél stresszmentesebben készülni a nyaralásra, vagy csak te is egy megrögzött tervezgető vagy, akkor bemutatom neked az első tervező csomagomat, aminek segítségével már most neki kezdhetsz a következő utazásotok megtervezésének.
   Ez egy 9 oldalas utazástervező, amiből készíthetsz magadnak akár egy szuper mappát is. Nyomtasd ki a lapokat, fűzd le őket, tehetsz melléjük képeket is az úticélról, szállásról, látnivalókról, tehetsz bele brósúrákat, térképeket, információs lapokat. Máris profi módon nyomod akár egy idegenvezető..:) Ide kattintva letöltheted...kinyomtathatod, de a gépeden is szerkesztheted.
     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése