2016. február 4., csütörtök

Születésnapi naptár/ Letölthető


   

     A mai világban már a születésnapok körüli hangulat is kiveszőben van. A nagy rohanás, "mindenki csak magával foglalkozik" tény elvette tőlünk az igazi ünneplés szépségét. Régen a fiatalok , gyermekek mindig házibulit tartottak, evéssel-ivással, nagy tortával, és végtelen jókedvvel. A felnőtteket is sok barátjuk, családtagjuk köszöntötték, amik sokszor éjfélig tartó /Ha nem tovább/ táncolással végződtek.
     MA, örüljünk, ha saját gyermekünknek, legalább családtagjainknak eszébe jut a szülinapunk. Olyankor is egy kurta kis megemlékezés, és a nap folytatódik tovább. (Nem mondom, hogy nincsenek kivételek, de nagy vonalakban már így zajlik a dolog) Elhidegültünk egymástól. Ha szerencsénk van, és belépünk a FB-ra pont aznap, és észrevesszük, hogy valamelyik barátunknak születésnapja van, talán még elkapjuk, hogy éjfél előtt odapingáljunk egy Boldog Születésnapot megjegyzést. / A férjem profilján éppen ezért az okból kifolyólag nem nyilvános a születésnapi dátuma, mert akinek fontos, az anélkül is tudni fogja. És talán azok az igazi barátok, ha csak 1 is./
      Én magam is változtatni szeretnék ezen, ezért készítettem egy naptárt, amit kinyomtatok, beírom a nekem fontos személyek születésnapját / esetleg fontos megemlékezéseket/, befóliáztatom és kiakasztom valahová, a konyhába, az irodába, az előtérbe, ahová jól esik. Így sosem fogok lemaradni a köszöntésről, és időben gondoskodhatok valami kedvességről, ajándékról az ünnepeltnek. 
      Persze tudom, hogy ezt telefonos alkalmazásokkal is meg lehet oldani, aki szereti , az használja, de én próbálok egy kicsit visszatérni a technika előtti időkhöz. :)
       A képre kattintva letöltheted a naptárt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése