2017. november 27., hétfő

Karácsonyi háznéző - Kihívás/5.hét

     Karácsony közeledtével a lakásunkat is ünneplőbe öltöztetjük. Itt-ott elhelyezett Mikulás figurák, hóemberkék, faáágak, gyertyák, égők, mind mind azt jelzik, hogy közeledik az év legszebb ünnepe. Ki adventi koszorút készít, ki adventi naptárt, van aki karácsonyfát rak már december elején, akárhogy is nézzük a dekoráció elengedhetetlen része ennek az időszaknak.
     Most megmutatom (a teljesség igénye nélkül),  én hogyan díszítem ki az otthonunkat. Gyere beljebb! A dekorációs elemek nagyon drágák tudnak lenni, én ezért mindent a bolhapiacon szereztem be kábé negyedannyiért...érdemes időben el kezdeni keresni, vagy a szezon végén a leárazott termékekből jövőre bevásárolni.
     Talán már te is kidekoráltad az otthonod, és már meg vagy mindennel, ha mégsem, akkor mostmár itt az ideje, hiszen hétvégén már december 1.-je...és olyan gyorsan röpül az idő, hadd élvezzük ki a karácsonyi hangulatot.

Az e heti kihívás első feladatai:

1. Lakás dekorációról küldeni fényképet.
2. Ha készítesz, akkor az adventi koszorúdról is küldjél egy képet. Ha inspirációra van szükséged, a Kézzel készített karácsony csoportba lépj be, ott millió ötletet találsz koszorúra, dekorációra.
3. Ugyancsak, ha csináltál, vásároltál adventi naptárt, arról is csatolj egy képet.