2018. november 18., vasárnap

Karácsonyi háznéző - Kihívás/5.hét

     Karácsony közeledtével a lakásunkat is ünneplőbe öltöztetjük. Itt-ott elhelyezett Mikulás figurák, hóemberkék, faáágak, gyertyák, égők, mind mind azt jelzik, hogy közeledik az év legszebb ünnepe. Ki adventi koszorút készít, ki adventi naptárt, van aki karácsonyfát rak már december elején, akárhogy is nézzük a dekoráció elengedhetetlen része ennek az időszaknak.
     Most megmutatom (a teljesség igénye nélkül),  én hogyan díszítem ki az otthonunkat. Gyere beljebb! A dekorációs elemek nagyon drágák tudnak lenni, én ezért mindent a bolhapiacon szereztem be kábé negyedannyiért...érdemes időben el kezdeni keresni, vagy a szezon végén a leárazott termékekből jövőre bevásárolni.
     Ezt a hetet érzem én a megfelelőbbnek a dekorációval foglalkozni, hiszen mostmár az idő is egyre téliesebb, kint a nagy világban is megjelentek a karácsonyi díszek, mi meg utána már fontosabb dolgokkal kell foglalkoznunk, a tettek mezejére kell lassan lépnünk..:)

Az e heti kihívás feladatai:

1. Lakás dekorációról küldeni fényképet.
2. Ha készítesz, akkor az adventi koszorúdról is küldjél egy képet. Ha inspirációra van szükséged, a Kézzel készített karácsony csoportba lépj be, ott millió ötletet találsz koszorúra, dekorációra.
3. Ha terveid közt szerepel adventi naptárat készíteni, akkor azt is csináld meg, mert általában ezek veszik el a legtöbb időt.































Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése