2015. december 22., kedd

Miről is szól a blog?

   Ez egy weboldal otthonülő anyukáknak, de a munkába járó nőknek is, hogy hatékony időbeosztással és szervezéssel, ne legyen stressz otthonunk karbantartása.
Amit mi otthonnak hívunk:
   "Egy hely ahol megpihen fáradt testünk és lelkünk....ahol finom illatokkal és terített asztallal várnak haza..egy kis oázis ebben a rohanó, stresszel teli világban...ez az otthonunk!"
   Vagyis ideális esetben ilyennek kellene lennie.

           Azt hiszem megtaláltam a hivatásom! Igazi karrierista nem akartam lenni sohasem viszont sokat álmodoztam arról, hogy egyszer feleség leszek, négy gyerekes anyuka (csak az elsőnél tartok ), és persze tökéletes háziasszony. Egy éve vagyok hivatalosan is feleség (de 8 éve vezetek háztartást), és újdonsült anyuka...most, hogy kisfiam egyedül is eljátszik, egyre jobban aggasztott, hogy valamit kéne dolgozni legalább itthonról.... de mint égből villámcsapás világosodtam meg, míg kicsi fiam mellettem szunyókált, hogy miért stresszelek ezen, mikor mindig is ez volt az álmom....feleség és anya lenni, és ezt a legmagasabb szinten "űzni". :) Nem mellesleg a kedvenc elfoglaltságom a szervezés, a lista írás (listát írok ha csak egy darab papír a kezembe akad , állandóan jár az agyam), így arra gondoltam, hogy talán másoknak is segíthetek megszervezni egy otthon, egy család mindennapi mükődését, olyanoknak is, akik nem szeretnek listát írni..:)
        Tedd rendbe az otthonodat, vezess háztartási naplót a költségeknek, hogy átláthatóbb, könnyebb legyen minden nap..Főzzél, takaríts, szervezz, rendezz, légy vidám!! Háztartásbeli vagy, otthon ülő anyuka?! Na és !! Kimondta, hogy az könnyű?  Vidd magasabbra szintre, és mutasd meg, hogy ezt is lehet igazán szívvel-lélekkel csinálni, hozdd ki magadból a legtöbbet! És légy büszke arra hogy gondoskodsz egy családról, otthonról, mert ez igenis igazi munka, hivatás!
          

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése