2016. március 29., kedd

Fontos telefonszámok egy helyen/Letölthető lista

Miért jó, ha van valahol a lakásban egy ilyen lista kifüggesztve?!
Van egy pár indokom:

  • Ha te is pánikolós típus vagy, ha bármi történne, lehet nem tudnál elég gyorsan reagálni, és hirtelen kétségbeesésedbe elfelejtenéd a mentők, rendőrség vagy egyéb fontos telefonszámokat. Egyszer kellett mentőt hívjak, de a nevemet is alig tudtam elmondani ijedtségemben. Egy ilyen lista kifüggesztve sokat segíthet, nem beszélve arról, ha tudod külön a rendőrségnek, a helyi mentősöknek a telefonszámát, értékes, életmentő perceket spórolsz rajta.
  • Legtöbbször az interneten szoktam én is megnézni az orvos telefonszámát, de mi van, ha nincs villany, elromlik a gép, lemerül a telefon, amin a számok vannak...Ritkán, de összejönnek ilyen dolgok, és mindig akkor amikor pont nem kéne..:) Ha a fontos telefonszámok fel vannak írva, nyugodtabb lehetsz.
  • Aggodó anyukaként még az első 2 hónap tiszta ideg voltam, ha egyedül maradtam otthon..."Mi lesz, ha.. ? Mi lesz, ha...? A kicsi baba visszahányt mindent , öklendezett és én azt hittem, hogy most biztos megfullad...Hívtam gyorsan apát, de nem vette fel, persze dolgozott...A munkahelyi telefonszám nem volt benne a telefonomba, mert hát mindig van net, igaz...Igen, de a Wifi ki volt kapcsolva, kisebb sokkon mentem keresztül míg megszereztem a telefonszámot és elértem őt...Tudom, tudom, ennyire nem kell aggódni, de mond ezt egy friss anyukának...:D / Nekem 4 hónapig ki volt ragasztva az íróasztal polcára a helyes újraélesztés menete..
  • Ha egyedül vagy otthon, és fennt laksz az Isten háta mögött, hirtelen a gyereket vagy magadat el kell vidd a korházba, kocsi nincs, jól jön egy taxi telefonszáma.
  • Ha otthon hagyod valakire a gyereket, jó ha az érintett személynek is gyors hozzáférése van ezekhez a telefonszámokhoz.
  • Ha nagyobbak a gyerekek, és otthon vannak egyedül, akkor is hasznos ez a lista.
  • Meg amúgy is, jó ha egy helyen vannak az ilyen dolgok.
Kattints a képre a letöltéshez, és tedd ki a konyhába, előszobába jól látható helyre.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése