2016. november 23., szerda

Egy helyen minden, amire szükséged van a Karácsony előkészítéséhez

          Egy hónap van Karácsonyig!!! Shalalala!!! :) Visszaszámlálás indul!!

       

          Van aki már november elején elkezdte a tervezést, de abszolút nem késett el az se, aki csak most fog neki! Hogy időt (és nem mellékesen idegeket) spórolj magadnak, használd a letölthető segítő anyagaimat, így biztosan stresszmentesen készülhetsz fel az ünnepekre.
          A legelső amivel kezdened kell, hogy felállítasz magadnak egy költségkeretet, hogy biztosan csak addig nyújtózkodjál míg a takaród ér. Ide felírhatod az ajándékokra, dekorációra, ünnepi menüre stb. szánt összeget, aztán nincs más hátra, mint tartani magad hozzá..:) Ah, ha az olyan könnyű lenne...



         Készíts magadnak egy To Do listát, amire felírsz mindent, amit el kell intézned Karácsony előtt, tedd ki egy jól látható helyre, hogy mindennel időben legyél meg.
        Fejfájást okoz, hogy kinek mit vegyél? Ha szánsz rá egy kevés időt, hogy leülj, átgondold, hogy kinek mi lenne a legjobb, mennyit költesz rá, hol tudod beszerezni, pofon egyszerűen fog menni. Nincs más dolgod mint letölteni ezt az ajándéklistát, és máris minden egy helyre lesz fölírva.
         Rendbe szeretnéd tenni a lakást az ünnepekre? Ha nem akarsz rá túl sok időt szánni, csak csinálj egy gyors alaptakarítást, még 2 hétbe bőven beleférsz. Tölts le hozzá egy ellenőrzőlistát, és mindennap igyekezz valamit kipipálni rajta.
         Képeslapokat szoktál küldeni? És a postai címek rendszerezve vannak valahol? Vagy te is innen-onnan keresed vagy kérdezed össze a címeket. Ennek vége. Itt egy nyomtatványt, amit ha letölthetsz, beírhatod az összes címet, és elrakhatod jó helyre, mondjuk egy karácsonyos mappába..:)
        A háziasszonyok sütnek főznek egész karácsony előtt és alatt. Neked már ott van a fejedben, hogy mi lesz az ünnepi menü? Ezzel a menü tervezővel biztosan kedvet kapsz gondolkodni, tervezgetni mit sütsz, mit főzöl....
        Hogy ne csak a munkáról szóljon ez az időszak, közben lazíts te is a családdal együtt, és nézzetek meg egy pár karácsonyos filmet közösen. Összeszedtem neked a legjobbakat kicsiknek, nagyoknak egyaránt.
        Nem utolsó sorban itt egy havi naptár decemberre, amit letölthetsz, ha előre meg akarod tervezni a napjaidat.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése