2016. november 7., hétfő

Te küldesz még képeslapokat? (letölhető anyaggal)

     

      Már említettem korábban a blogon, hogy nagy híve vagyok a kézzel fogható képeslapok küldésének. És erre a legjobb alkalom, mi lenne más mint a Karácsony...
      Egy képeslap sokkal személyesebb, mert:

  • a mai "senkinek nincs ideje semmire" életfelfogással, ez a gesztus ad egy szeretet löketet a kapcsolatainknak, egy csepp odafigyelést, törődést sugall, hogy "hej, eszembe jutottál, szerettelek volna meglepni".
  • az idősebb korosztályt biztosan elbűvölöd vele. Lepd meg egy idős rokonodat egy szép képeslappal, és tegyél bele egy képet is magadról.
  • nem hagyja feledésbe merülni a régi, szép, még egyszerű időket, mikor még az embereknek volt idejük egymásra.
         Nekem van benne valami örömteli, varázslatos érzés, mikor megírom a képeslapokat, felragasztom a bélyeget rájuk, és beledobálom őket a postaládába.
        Küldj te is képeslapot! Ne izoláljuk el ennyire magunkat egymástól, törjünk ki ebből a börtönből, amit manapság az emberek felhúznak maguk köré, és szánjunk időt egymásra. Ne haragudjatok, hogy ilyen indulatos vagyok, de annyira dühít ez a közömbösség, ez a "minden az internet és csak saját magam" körül forgó mai társadalom, hogy az embereknek 10 percet nem szánnak másokra az idejükből.
         Jön a Karácsony, legyünk nyitottabbak, kedvesebbek, lepjünk meg másokat, de ne feledjük a legfontosabb, amit adhatunk, az a másokra szánt időnk.


Nem érdemelnek a neked kedves személyek egy kicsivel többet, mint egy Boldog Szülinapot bejegyzést az ünnepelt idővonalán?
Töltsd le ezt a szülinapi naptárt, és többet soha nem felejted el a szülinapokat, és időben tudsz nekük köszöntőt küldeni.
Kattints a képre a letöltéshez      Az alábbi nyomtatványt igazából magamnak csináltam, mert minden évben újra és újra meg kellett kérdeznem a címeket, mert soha nem tudom hova írtam le, vagy elveszik vagy eldobom stb. Ezzel már biztosan nem kell újra ciki módon rákérdeznem.
 Kattints a képre
Kattints a képre a letöltéshez