2017. november 13., hétfő

Te küldesz még képeslapokat?

     

   

      Már említettem korábban a blogon, hogy nagy híve vagyok a kézzel fogható képeslapok küldésének. És erre a legjobb alkalom, mi lenne más mint a Karácsony...
   
     Egy képeslap sokkal személyesebb, mert:
  • a mai "senkinek nincs ideje semmire" életfelfogással, ez a gesztus ad egy szeretet löketet a kapcsolatainknak, egy csepp odafigyelést, törődést sugall, hogy "hej, eszembe jutottál, szerettelek volna meglepni".
  • az idősebb korosztályt biztosan elbűvölöd vele. Lepd meg egy idős rokonodat egy szép képeslappal, és tegyél bele egy képet is magadról.
  • nem hagyja feledésbe merülni a régi, szép, még egyszerű időket, mikor még az embereknek volt idejük egymásra.
         Nekem van benne valami örömteli, varázslatos érzés, mikor megírom a képeslapokat, felragasztom a bélyeget rájuk, és beledobálom őket a postaládába.
        Küldj te is képeslapot! Ne izoláljuk el ennyire magunkat egymástól, törjünk ki ebből a börtönből, amit manapság az emberek felhúznak maguk köré, és szánjunk időt egymásra. Ne haragudjatok, hogy ilyen indulatos vagyok, de annyira dühít ez a közömbösség, ez a "minden az internet és csak saját magam" körül forgó mai társadalom, hogy az emberek 10 percet nem szánnak másokra az idejükből.
         Jön a Karácsony, legyünk nyitottabbak, kedvesebbek, lepjünk meg másokat, de ne feledjük a legfontosabb, amit adhatunk, az a másokra szánt időnk.


Nem érdemelnek a neked kedves személyek egy kicsivel többet, mint egy Boldog Szülinapot bejegyzést az ünnepelt idővonalán?
Töltsd le ezt a szülinapi naptárt, és többet soha nem felejted el a szülinapokat, és időben tudsz nekük köszöntőt küldeni.
Kattints a képre a letöltéshez



      Az alábbi nyomtatványt igazából magamnak csináltam, mert minden évben újra és újra meg kellett kérdeznem a címeket, mert soha nem tudom hova írtam le, vagy elveszik vagy eldobom stb. Ezzel már biztosan nem kell újra ciki módon rákérdeznem.
 Kattints a képre
Kattints a képre a letöltéshez
     A karácsonyi képeslapokba(és nemcsak)például tehetsz egy családi fotót, matricákkal kidíszítheted, szórhatsz bele konfettit stb, csak a képzeleted szabhat határt a kivitelezésben. Attól függően a világ melyik részére kell küldened, tedd őket fel időben, legkésőbb december 10.ig. Saját bőrömön tudom, a képeslapok megírása, elkészítése is elég sok időbe telik, ezért jobb ha már most megírod őket, míg relatív nyugi van. Nekem az idén 16 db képeslapot kell kiküldenem, már egy este dolgoztam rajtuk, de még legalább két estémbe kerül befejezni.

Az e heti karácsonyi kihívás 2. feladata (csak azoknak, akik képeslapot is küldenek): A képeslapok beszerzése, megírása vasárnapig. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése