2017. április 9., vasárnap

Tegyünk rendet az evőeszközős fiókban. Ötletek rendszerezésre!



               


    Az egyik legforgalmasabb hely a konyhában, az evőeszközös fiók és a főzéshez szükséges eszközök( fakanalak, fogók, spatulák stb.) helye.
Naponta többször is kinyitjuk ezeket a fiókokat, és ahhoz, hogy ne mérgelődjünk fel minden egyes alkalommal a nagy rendetlenséget látva, itt nagyon fontos, hogy mindig rend legyen. Erre a legjobb módszer, ha direkt erre szánt rendszerezőkben tartjuk őket. (lásd lennebb)
   Na meg az is fontos, hogy csak olyasmi legyen ott bent, amit használunk is, és nem kell kerülgetnünk kacatokat. Ilyenek például: életlen kések, nem megfelelő kések, amiket nem tudunk használni, nálam szép számmal akad például több megolvadt műanyag spatula, amitől itt az ideje megszabadulni, fura almahámozók, és dinnye kivágók, amiket nem használok, ilyesmikre gondolok.

    Szedjél ki mindent a fiókból, töröld ki, és aztán rakosgatva vissza, döntsd el mit tartasz meg, és mi az ,aminek mennie kell.
Ha van időd, kifényesítheted az evőeszközöket az alábbi módszer szerint.
Kattints a képre a bejegyzésért.
Ötletek rendszerezésre a Pinterestről