2017. április 1., szombat

Az erkély/terasz lomtalanítása és rendszerezése

              


     ..hívhatjuk aminek akarjuk, vagy amink éppen van. Ennél jobb időpont nem is lehetne ezek lomtalanítására, hiszen itt a tavasz, kezdjük szépítgetni a ház külső részét, lassan kiültetjük a virágokat, kikerülnek a székek, hiszen jön a kinti lazulás időszaka, egyszóval ideje megszabadulni itt is a lim-lomoktól, és egy hangulatos kis helyet kialakítani a családnak.

        A verandás főbejáratokkal is általában az a probléma mint az előszobával, gyorsan egyfajta tárolóhellyé alakul, ha nem vigyázunk. Amit nem akarunk bevinni a házba, kinnt hagyjuk, aztán gyűlnek ezek a dolgok, és nem kerülnek elrakásra. A teraszok, erkélyek, főleg a társasházak esetében ugyancsak raktárakká alakulnak. Gyerekjátékok, letett dolgok, sokszor élelem is helyet kap itt. Pedig mennyivel jobb lenne egy kis relaxációs hellyé alakítani, ahol a nyári reggeleken megihatjuk a kávénkat, vagy este villanyoltás után kiülni egyet borozni a férjünkkel. Ugy-e, ugy-e már elképzelted? :) Én is alig várom már a nyarat. Szóval rakjál el innen mindent, amit csak tudsz. Amit meg nem, próbáld rendszerezni őket, kosarakat, dobozokat használva.
      De ha nálad tiszta a terep e szempontból, akkor neked nincs más hátra, mint kitakarítani, és a szép idő beálltával kicsinosítani.
      Ha meglátod a következő képeket a Pinterestről, biztos vagyok benne, holnap a legelső dolgod már az lesz, hogy megtervezd a sajátodat. Egyszerűen lenyűgöző, hogy mit ki lehet hozni egy erkélyből vagy akár egy kis balkonból.
Adok pár ötletet a hangulatos kis teraszokhoz 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése