2018. január 24., szerda

Pár tipp a kütyük rendszerezéséhez...

   
 
 

   Jöjjön egy rövid bejegyzés pár rendszerezési tippel. A minap a nappali szekrényeit lomtalanítottam ki, gondoltam megosztok veletek pár ötletet. Nálunk ebben a  szekrényben kapnak helyet a -nevezzük őket- kütyüknek, kábelek, és társaik.
    Van itt minden kérem szépen: üres garanciás dobozok, kábelek, amiknek a rendeltetését már senki se tudja, távirányító még a múlt századból, minden féle aprópénz, cd-ek a 90's évekből, legalább 100 db írószer, húú sorolhatnám...

Hogyan rendszerezd a kábeleket?





1. Először is hívd oda a férjedet, és szépen kérd meg, üljön le legalább 10 percre, és válogassa át őket...ő is el lesz tévedve egy kicsit, de a végén csak meglesz..:)
2. Ezután kategorizáld őket: telefontöltők, hálozati kábelek, csatlakoztató kábelek(..úgy csinálok mintha értenék hozzá :D ) stb.  A kábeleket össze tudod egyszerűen fogni befőttes gumival.
3. Ismered a ZIP-es tasakokat? Azok szuperül teljesítenek, ha rendszerezésről van szó. Kerüljenek külön tasakokba a különböző kábelek, és címkézd is fel őket.
4. A telefontöltőket egy kis dobozba tettem bele. Ha lehet mindent tegyél dobozba, így rendszerezettebbnek tűnik a polc.


Nálad is szanaszét hányódnak az aprópénzek, és különféle valuták?

1. Nálunk legalább 4 féle valuta van a házban. Ezeket is ZIP-es tasakokba tettem, így könnyebb őket mozgatni is, ha szükség van rájuk.




2. Az írószereket egy dobozban tartom.
3. A CD-ket átválogattam, azt se tudtam mi van rajtuk, és a nagyját kidobtam. Ma már alig kapni laptopokat CD lejátszóval, szóval szegény CD-nek is a napjuk leáldozóban van.

4. Külön dobozban tartom a kis barkácsolós dolgaimat: ollók, ragasztók, szalagok, cérnák, tűk, stb.

        Két kosár szemetet sikerült kidobnunk ez alkalommal, és ez csak egy szekrény volt.




A végeredmény magáért beszél.


 


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése