2016. július 11., hétfő

Anya a fürdőszobában...Uppsz...túl bizalmas?

    Nem tudom te hogy vagy vele, de nekem a fürdőszoba lett a mentsváram. Sokszor csak azért megyek be, hogy egy kis időt egyedül lehessek, mikor már nem bírom idegileg vagy csak szükségem lenne rá, hogy egyet ordítsak "Elég!"...na olyankor szoktam sűrűbben járni a fürdőbe. Szerintem ezzel szinte minden anya így van...az már más dolog, hogy azok a kis ajtó alatt átnyúló kezek (mindenki ismeri a képet a netről)
mindenhol megtalálnak, de legalább apa előtt nem kell magyarázkodnod, hogy miért ülsz a fürdőben negyedórát...hát ha menni kell, menni kell...:) ez a természet és kész vagy nem..:D...de pssszzt...maradjon ez a mi titkunk...
     Remélem nem túl sok megosztani, hogy én a wc-én olvasok, netezek a legtöbbet. De csak ott van időm és nyugtom! A telefonom már hónapok óta a fürdőben van (csak netezésre használom), mellette egy könyv, időnként magazinok..Szóval ez az én kis zugom.. És a minap annyira jó ötletet láttam meg az interneten, hogy veletek is meg kell osztanom. Szuper kis ötlet az újságok, magazinok tárolására, hogy ne a földön heverjenek.
www.bhg.com


Ti olvastok a fürdőszobában?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése