2017. november 1., szerda

Nyolc hetes karácsonyi kihívás/Christmas is all around!


         Ha te is imádod a Karácsonyt, és szeretnél időben mindennel elkészülni, hogy te is élvezhesd a karácsony minden pillanatát, akkor javaslom, hogy csináld végig ezt a kihívást. Tele van ötletekkel, tanácsokkal, listákkal, és persze egy jó adag bíztatással, hogy velünk tarthasd a lépést...
       Az idei évben(2017) több mint harminc asszonytársammal sikerült végigmenetelnünk ezen az úton...stressz nélkül, lassan, nyugodtan lettünk kész már Karácsony előtt egy héttel, így az Ünnepek előtti pár napot már a családunkkal együtt tölthettük igazi boldogságban.
        Még nem győztelek meg? Olvasd el mit írtak a kihívásban résztvevők:

Most nyugisan készülök a Karácsonyra a kihivásnak hála! Nem stresszelek m.mindennel időbe meglettem! Úgyhogy köszi Kami! (D.CS.)
Örök hála a kihívásért!! 🙏🙏🙏 A munkahelyemen ezen a héten kezdődik a rengeteg munka (napi +1 óra túlóra), ezért nagyon örülök, hogy nem utolsó hétre maradt a rengeteg munka és rohanás. Nagyon hasznd volt, remélem jövőben is lesz ilyen!! Millió köszönet!! (G.SZ.)
Nagyon jò volt, hogy így leosztottuk, utolsò hét nagyon lazulòs lesz (na jò, nem, a két kicsi úgysem fogja engedni😂). Lesz barátnős mézeskalácsozás, vacsora barátokkal, anya szépülős program is 🙂 Én is nagy listaíròs vagyok, sokat segítettek a táblázatok. Köszönet és hála érte! (U.I.)
Olyan jó érzés volt veletek együtt készülni a Karácsonyra! És tényleg észre sem vettem, hogy lassan mindennel kész vagyok Köszönöm a lehetőséget! Kellemes Ünnepeket! (SZ.CS.)
 Nekem is nagyon tetszett a kihívás. Így jobban motivált, hogy együtt csináltuk 
Jó volt, hogy mappát kellett csinálni, így mindent egy helyen lehet látni és minden jól be volt osztva, nem volt sűrű egyik hét sem. Köszi neked az ötletért! 😊 Jövőre is jó lenne. (G.I.)

Nagyon jó volt ez a kihívás,imádom az ilyen dolgokat,hogy együtt haladunk és szépítjük az otthonainkat. Tényleg így szépen időben megcsináltunk mindent. Várom a következőt jövőre! 😉 Addig viszont élvezzük a karácsonyi készülődést,várakozást adventi időszakot,majd a karácsonyt.  (A.W.)💖




 Karácsonyi kihívás /5.hét
Karácsonyi kihívás/4 .hét

Karácsonyi kihívás/ 5.hét

Karácsonyi kihívás/ 6.hét

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése